Kies Een Slotenmakerbedrijf

Dit is eerder opgemerkt en gedetailleerd door de FTC: een organisatie die niet in uw ruimte is gevestigd, heeft een naam voor zijn bedrijf die lijkt op de naam van andere slotenmakers in de buurt. Deze organisatie promoot in de bedrijvengids en online registers met behulp van een telefoonnummer voor een woonlocatie. Hoe het ook zij, in werkelijkheid is er geen gevel naar de klant gericht en wordt het buurtnummer verplaatst naar een plek ver van uw nabijgelegen stad. Dan mag u op dat moment geen verklaring voor de slotenmakeradministratie of een valse verklaring krijgen. Op het moment dat de slotenmaker verschijnt, heeft hij misschien meer geld nodig en voelt u zich beperkt en vast. Als de slotenmaker gewoon contant geld accepteert, is dat ook een teken dat het bedrijf zeker geen legitieme slotenmaker in de buurt is.

Af en toe kun je deze oneerlijke “buurtslotenmakers” herkennen omdat ze verschillende berichten kunnen hebben – in sommige gevallen meer dan 30 berichten op een enkel telefoonnummer. Deze lading berichten staan ​​onder verschillende namen, maar de telefoonnummers zijn volledig afgestemd op een eenzame focal call-community. Daar worden beheerders, die misschien geen voorbereide mensen zijn, uit uw gebied gestuurd.

Er zijn solide en legitieme slotenmakerorganisaties in de buurt. De beste aanbeveling is om je onderzoek en de nodige ijver te doen voordat je wordt beveiligd of een slotenmaker in een crisissituatie komt. Misschien overweegt u de beveiliging van uw woning uit te breiden door nachtschootsloten te introduceren, sloten en toegangssleutels te vervangen, of in ieder geval een raamwerk voor woningwaarschuwingen in te voeren. Dit is een geweldige kans om voor de pc neer te ploffen en verschillende organisaties te verkennen. Zorg ervoor dat u enquêtes begrijpt, kijk of ze een telefoonnummer voor een woonlocatie hebben en denk na over citaten via de telefoon. Neem bovendien contact op met medewerkers, familieleden en metgezellen voor suggesties in de buurt van huis die ze hebben.

Wanneer je een betrouwbare slotenmaker hebt gevonden, bewaar de contactgegevens dan op een beschermde plek, zoals je portemonnee, telefoon of adresboek. Dit kan u later tijd, spanning en geld besparen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.